Do you dream of noise ? nyheter (typ #37)
Först några nya skivor.
Isis ? In the absence of truth dlp 180 kr Robotic empire
Nya skivan är lite hårdare, men det är fortfarande mycket post-rock vibbar.
Grymt snyggt och påkostat omslag.
Damien Jurado ? Gathered in song cd 120 kr Made in mexico
Den här skivan gavs ut 1998 men nu ges den ut igen med 5 bonuslåtar. Originallåtarna är grymt bra, bland det bästa han har spelat in, bonuslåtarna är demoversioner av låtar från andra skivor och är helt klart lyssningsvärda också.
Calexico/Iron and wine co-operation cd/lp 120 kr
Låter både Iron and wine och Calexico. Bra alltså !
The Innocence mission ? Birds of my neighbourhood cd 140 kr Badman
Återutgivning av den här kanonskivan. The Innocence Mission är mästare på att göra vacker musik. Karen Peris har en sagolik röst och Don Peris spelar gitarr på ett sånt sätt att man hör på en gång att det är han som spelar.Sedan lite tips på grejer som händer.
Mitt eget popband Karamazov, finns på myspace nu, www.myspace.com/karamazovpop, dessutom finns det en halv låt med mitt space/psykrockband the magic lantern på www.myspace.com/dydon Där kan du även lyssna på en låt från Isolation Years kommande onesided lp Snoose Boulevard.
Nu på fredag 9/3 kan du (eller bör du) gå och lyssna på the spacious mind här i umeå på scharinska villan, dom har releaseparty för sitt nya album ? gentle path highway?
www.myspace.com/thespaciousmind
Bor du i småland kan du istället gå på Intohimos releaseparty i Jönköping www.myspace.com/intohimo
Läste idag att Neurosis kommer till Stockholm och Debaser i sommar, kan nog tyvärr inte åka, men dom som kan åka skall inte missa chansen. 26 Juni spelar dom, biljetter finns nu !
Nya skivor som snart kommer och som jag är riktigt sugen på att få ?på riktigt? (dvs inte på datorn utan på vinyl) Pelican ? City of Echoes, Explosions in the sky ? Suddenly I miss everyone och Jesu - conqueror, (kanske blir på cd) och sistmen inte minst Isolation Years ? Snoose Boulevard
Ha det gott/Krister


Older updates